Monday, January 13, 2014

Anak pokok Epal Anna ready di graft/kawin untuk di jual .just 1 pokok

Assalamualaikum tuan /puan

Para Peminat hobi gardening pokok2 temperate ..

Ada seorang kenalan saya ada sepokok anak epal Anna untuk dijual..

Pokok ini telah di graft atau di kawinkan atau di sandingkan dengan teknik sandingan sisi atau side grafting.

Root stock bawah semaian biji dari jenis epal fuji .. Hubungi saudara Hamadi di +60196714465 rm60 lokasi  kedah.






 Rujuk kepada post sy sebelum ini tentang anak.pokok apple anna saya yg mula belajr berbunga seawal 3buln


              Sold out



12 comments:

  1. wow! sihat yer pokok epal ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu puan or cik ratu.. 6buln kagi insyallah klu sihat start berbuah. . Jgn tunggu lg start semai biji from now

      Delete
    2. cikgu kenal ke saya? noraatun! pembeli tegar pokok tin cikgu..hehehehe.
      haaaa! saya ade tanam pokok epal hidup 2 pokok..dah 4bln.. tgu besar sikit dah boleh graft dgn batang matang kan...

      Delete
  2. Alamak...puan noratuun rupanya..amboi nick name dia.mantap.ok sy nk bg offer ni ..mau x hntar pokok puan ke jb.dn sy graftkan..dh berjya sy send balik ke puan.kos pos puan la tnggung....ini hadiah utk cek puan noratun..apahal send gmbr pokok puan kt fbook sy dulu..senang nk tgok dh ready atau belum yerrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow!osem!!!! naaaaaakkkkk..ok2..

      Delete
    2. Orait.nnti pm gmbr ke fcebook..alamat nnti sy bagi ke fbook.xleh bg open atas2 keselamatan negara.

      Delete
  3. Saya nk beli pokok epal..ada lg x.....page sy CT Garden atau Siti Zaleha Samad...pm ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan ct zaleha samad ..very very limited puan.nnti klu ada sy maklumkan yer

      Delete
  4. berminat nak juga nak tanam epal...klu ada benih maklum ek...

    ReplyDelete
  5. berminat nak juga nak tanam epal...klu ada benih maklum ek...

    ReplyDelete
  6. nak beli benih epal ada lagi tak?

    ReplyDelete
  7. Salam tuan tanah....
    Boleh order anak pokok fig lg ke...
    Tq...

    ReplyDelete